Reference

Osnovanaslovnareference

Reference

Veseli smo, da za nami stoji veliko število strank, ki so zadovoljne z našim delom. Še naprej se bomo trudili, da izpolnimo čim več vaših želja v skupno zadovoljstvo. 

Direktor: Marko Hrovat

 

Mizarstvo Hrovat in njihovi podizvajalci so se pri dobavi in izvedbi elementov lesene fasade, pergole in lesenih tlakov, vedno izkazali kot izredno natančen, zanesljiv in zaupanja vreden izvajalec, ki ga z veseljem priporočim svojim naročnikom. 

Matej Gašperič, arhitekt
Biro Gašperič

 

Od prijateljev smo izvedeli, da imajo pri Mizarstvu Hrovat kvaliteten les, dobro izdelavo in da se držijo dogovorjenih rokov. Izdelali so nam: leseno fasado iz sibirskega macesna, podest, balkonsko in vrtno ograjo, lopo in leseno vrtno garnituro. Izdelava je bila točno v roku in tako kot smo od njih pričakovali. Priporočamo!

Andrej in Urška Lasič

 

Prijazen odnos, spoštovanje dogovorjenih rokov ter izvedba, ki je presegla moja pričakovanja, so tiste stvari, ki so zaznamovala moje sodelovanje z Mizarstvom Hrovat. Tako profesionalen odnos v današnjem času težko srečaš. Želim vam veliko uspeha pri nadaljnem delu!

Hinko Urbančič


Mizarstvo Hrovat slovi kot eden najboljših, najkvalitetnejših in tudi oblikovno dovršenih ponudnikov izdelave lesenih fasad, vrtnih garnitur, balkonov ...
Delo je bilo s strani izvajalca zelo profesionalno in kvalitetno opravljeno.

Lidija Šijanec
Vodja Sončne hiše


Dve leti nazaj smo pri Mizarstvu Hrovat za naš gostinski lokal kupili vrtne garniture. Za njihov izdelek smo se odločili na podlagi referenc naših gostinskih kolegov. Garniture so res izdelane kvalitetno in jih priporočamo tudi ostalim gostincem.

Kolektiv gostišča Na klancu, Medvode